Pravila privatnosti

Informacije korisnika e-platforme Sigurno djetinjstvo  prikupljaju se na dobrovoljnoj osnovi. Osobni podaci koje korisnik daje prilikom registracije   (županija, godina rođenja i zanimanje)  koristit će se na grupnoj razini u statističke svrhe i za kontrolu kvalitete rada platforme. Iz prikupljenih se podataka neće moći identificirati pojedini posjetitelji platforme.

Pojedini podaci (ime i prezime) koristit će se za izdavanje potvrde o odslušanim predavanjima na platformi.

Dobiveni osobni podaci korisnika neće se razmjenjivati, prodavati ili stavljati na raspolaganje trećim osobama koje nisu povezane s platformom, osim u slučajevima u kojima to nalaže zakon ili kada je prethodno tražena dozvola.

U svakom trenutku registrirani korisnik može zatražiti uklanjanje podataka iz baze platforme slanjem zahtjeva putem e- mail adrese  sigurnodjetinjstvo@hrabritelefon.hr

Udruga Hrabri telefon zadržava pravo na dopune i izmjene Pravila privatnosti. U slučaju izmjene, objava o izmjenama bit će dostupna na e-platformi Sigurno djetinjstvo.

Tijekom registracije korisnik može dati privolu da ga se kontaktira putem sredstava elektroničke komunikacije te da prima materijale i obavijesti Platforme. Korisnik u svako doba može povući navedenu privolu na kontakt,što je moguće napraviti u osobnim postavkama korsničkog računa.